Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for motehaar.no.

 

BEHANDLINGANSVARLIG

Mote-Hår AS er behandlingsansvarlig av personopplysningene dine.

 

FORMÅLET MED BEHANDLINGER

Vi behandler både personlig identifiserbar informasjon, og ikke-personlig identifiserbar informasjon om deg. Personlig identifiserbar informasjon er opplysninger som identifiserer deg som enkeltperson. Ikke personlig identifiserbar informasjon er informasjon og andre opplysninger som ikke avslører din personlige identitet.

Vi samler inn og behandler følgende opplysninger:

Hvis du retter en henvendelse til Mote-Hår via nettsidene, for eksempel sender oss en e-post, vil relevante opplysninger kunne bli lagret, for eksempel navn og e-postadresse.

Mote-Hår samler inn og behandler også avidentifiserte opplysninger om besøkende på mote-haar.no. Vi bruker da Google Analytics for å se trafikk til, og bevegelser på websiden. Informasjonen hentes fra datamaskinens nettleser og kan omfatte IP-adresse, operativsystem, nettleserprogramvare, skjermoppløsning og avsendernettside.

Hvis du ikke ønsker at Mote-Hår skal samle inn anonyme data fra deg, så kan du melde deg av denne innsamlingen på Google Analytics eller ved å endre sikkerhetsinnstillingene på din datamaskin. Les mer om reservasjon mot Google Analytics-registrering.

 

RETTIGHETER

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om behandlinger av Personopplysninger. Mote-Hår har gitt denne informasjonen i denne erklæringen, og vil henvise til den ved eventuelle forespørsler.

 

KONTAKTINFORMASJON

Telefon 37 02 35 18
firma@motehaar.no
Mote-Hår AS, Strandgaten 2, 4636 Arendal

Sist oppdatert: 22.10.2018